Diefstal en fraude


Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoek naar diefstal/vermissing/fraude tijdens transport en gedurende de opslagperiode. Hierbij wordt gekeken naar de omstandigheden, de genomen beveiligingsmaatregelen, de mogelijke daders en uiteraard naar het terugvinden van de goederen.

Misschien nog wel veel belangrijker zullen wij - waar nodig - preventief advies geven om de kans op een diefstal volgens een soortgelijke modus operandi in de toekomst te verkleinen. Trends en technologische ontwikkelingen worden door ons gevolgd, waardoor wij continue op de hoogte zijn van de nieuwste onderzoeks- en beveiligingsmogelijkheden.

In het geval van vermissingen zal aan de hand van de beschikbare transportdocumentatie, maar ook camerabeelden, de afgelegde route in kaart worden gebracht om zo de goederen te traceren. De ervaring leert dat als in de logistiek betrokken partijen door ons benaderd worden, vaak een hernieuwde zoekactie wordt opgestart en aanvankelijk als verloren beschouwde goederen, toch nog worden teruggevonden.

Bij diefstal/fraude wordt contact onderhouden met diverse nationale en internationale autoriteiten. In alle gevallen zal gekeken worden naar de positie van verzekerde.