Over ons

rotterdam-bridge.jpg

Over ons

Expertisebureau Groenendijk B.V. is een klein, op goederenschade gericht expertisebedrijf, gevestigd in Rotterdam, Nederland. Sinds 1969 worden er expertises uitgevoerd over een breed scala aan goederen over de hele wereld.

We hebben een trackrecord van meer dan 42.000 dossiers, waarvan de meeste worden afgehandeld voor de goederenverzekerings- en aansprakelijkheidsmarkt.

Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het vaststellen van schade aan vervoerde en opgeslagen goederen en het bepalen van de oorzaak.

Afgezien van de vaststelling van de hoogte van de schade is dit van belang voor het regres en het voorkomen van soortgelijke schades in de toekomst.

De meeste van onze opdrachten hebben betrekking op ladingaansprakelijkheid van vervoerders, opslagbedrijven en terminals.

Regelmatig hebben onze opdrachten betrekking op fraude en diefstal van ladingen die tijdens opslag of transport hebben plaatsgevonden. Ook onderzoeken wij onregelmatigheden van douanedocumenten of andere vervoersgerelateerde documenten.

Twee professionele, toegewijde experts zijn in dienst van Groenendijk, terwijl we onze krachten hebben gebundeld en ons in één kantoor bevinden met expertisebureau Hamer & van Hussen, met nog eens 6 goederen schade experts. Beide bedrijven worden ondersteund door 4 administratieve medewerkers.